29 октомври 2006

Спорт

Ето ме отново в мрежата с ново "лице". След като си смених местоработата и местоживеенето, реших че е редно това да се почувства и в блога.

Все още нямам нормален интернет в къщи и използвам дайлъп. Ще видим, колко ще е сметката за телефона като дойде. Надявам се да не ми побелеят косите. Като пристигне ADSL модема и ми активират интернет акаунта, може да разкажа как изминаха дните след сбогуването с Канада и пристигането в Ирландия.

Иначе, вчера и днес се отдадох на спорта. Преди две седмици си купих колело и вчера ходих до спортния център с него да видя как е басеина. Съблекалните са добре - чисти, имат си шкафчета с ключ, който е на верижка, която си връзваш на крака или ръката (където ти е удобно). За да сработи ключалката трябва да пуснеш 1 евро, което после ти се връща. Така и не разбрах, какъв е смисъла от това ключалката да работи с монети, които после ти се връщат. Басеина е чист, но за съжаление пускат само 2 коридора, през уикенда, за плуване. В останалото пространство се плацикат родители с деца. Неприятното е, че в единия край дълбочината е само 1.10м, докато в другия си е приемливите 2.6м, но това се преживява.

Днес минах към 10-15 км с колелото. Ходих до едно място за пикник от където има наблюдателна точка към близкото езеро. Може би ако времето беше слънчево гледката щеше да е много по впечатляваща. Останах леко разочарован. В някой от следващите почивни дни смятам да подходя от друга страна към езерото, да видя от там как е гледката.

Няма коментари: