09 февруари 2006

Разни

Ходих в неделя с Деси на тайландски ресторант, който неин колега отворил със съпругата си (тайландка). Много мия хвалеше тази кухня. Аз обаче не останах особено впечатлен, поне от това което ми донесоха. Останах с впечатлението, че съм си поръчал най-кофти ястието. Нещата в чуждите чинии изглеждаха толкова по хубави и вкусни. А и аз не си поръчах нещо особено ... супа с домати и скариди, която наистина беше вкусна, и после патица със зеленчуци и кокосов сос. Тия зеленчуци се оказаха сладки, а и ананаса не разбрах от къде се появи в чинията ми. Цялото усещане, освен леко люто беше и едновременно сладко и солено. Имах чувството, че не си бях поръчал точно това ... следващият път ще внимавам повече.



Резервирах си самолетният билет за ваканцията до България. Ще тръгна на 1 Април (ще пристигна на 2-ри в ранния следобед) и ще се прибера обратно на 23-ти, живот и здраве. Утре трябва да го платя. Ще пътувам с Air France през Париж. Малко по-скъпо е, но работодателя ми обеща да е за негова сметка ... да видим.



Напоследък беше станало много скучно в офиса. Днес обаче възникнаха 2 спешни случая и пораздвижиха малко обстановката.

3 коментара:

Анонимен каза...

Супер! Хайде ела си най-сетне, обещавам да проуча всички тайландски ресторанти и да те заведа поне на един..ако изобщо има такива:)) Само с патицата трябва да внимаваме..грип, това..онова:))

Лора

Павлин каза...

До колкото знам, можеш да се заразиш само ако имаш досег с болни птици. След като е била сготвена патицата, вече всякакви болести и микроби ще да са измрели.

Анонимен каза...

Да не забравиш да се обадиш!.Ако не пилешко то свинско колкото искаш.С нашенска бира върви отлично:).
G