11 януари 2007

Новости

От няколко дни в лявата колона от дневника се мъдреше нов раздел "Споделено" с рубрика "Pavlin's Shared Items", но днес прекръстих всичко съответно на "Интересно" и "Лисицата споделя с вас". За идеята се открехнах през Йовко, като използвам функционалността на Google Reader за споделяне на статиите прочетени през него. В общи линии ще споделям това, което ми се е сторило интересно и което си мисля, може да се стори интересно и на вас. Може би в повечето случаи споделените статии ще са на английски, но от време на време ще има и някой на български, понеже още не мога да отвикна да чета българската преса в Интернет. Връзки към същите статии може да откриете и на специално нарочената страница.

Записах се сериозно да ходя на фитнес. Купих си абонамент за 4 месеца. До колко наистина сериозно ще ходя не знам, но вече цяла седмица си нося мускулната треска. Неприятното е, че след всяка тренировка болките се появяват на ново място, но старите не изчезват. Казаха ми, че най-добрия начин да се отърва от болките е ... да ида за още. Утре сигурно това ще направя.

В Неделя си намерих от един друг магазин харесания ДВД плеър и смятам този уикенд да го изтормозя с няколко филма, стига да е лошо времето навън. Започнах вече леко да го тормозя с разширените версии на "Властелина на пръстените" и екстрите към тях, но май повече тормозя себе си, тъй като всеки диск с екстрите е с около 3+ часа продължителност.

Няма коментари: