26 януари 2007

Клуб "Спорт и Развлечения"

Записах се в клуба за "Спорт и Развлечения" във фирмата. Срещу скромна месечна такса, се организират веднъж месечно някакви забавления (предполагам обикновено просто се търси повод за здраво на(д)пиване). Плюс това, че получаваме отстъпки при посещението на спортния център и безплатни входове за един от баровете в града в четвъртъците, когато обикновено свирят разни банди на живо.

Тъкмо се завръщам от изпълнение на Transmitter. Това са едни младежи, които свиреха пънк рок кавъри и вдигаха здрав шум. Стана добър купон, въпреки оскъдните посетители. Изпълниха 1-2 свои парчета и завършиха здраво със "Enter Sandman" (Metallica), "Basket case" (Greenday), "Vertigo" (U2), "Highway to Hell" AC/DC. Жестоко!!!

От клуба за Януари организират вечер за игра на карти. Бяха предложени 3 игри (Покер, 45 и Бридж), които се подложиха на гласуване. Аз естествено гласувах за Бридж. В крайна сметка следващия четвъртък, ще се играе Покер и 45. Казаха, че за бридж е нямало достатъчно желаещи. Интересно! Излиза, че е имало не повече от 3-ма желаещи да играят бридж. Явно тук са големи комарджии. А каква е тази игра 45 и как се играе, представа си нямам.

Няма коментари: